ons verhaal

Het verhaal van de knapsack begint in deze kleine camper, het idee ontstond ergens tussen een surfsessie en het pannenkoeken bakken in… Zo’n geluksmomentje waarin ik mij besefte hoe blij ik word van er op uit trekken.

Dat doe ik dan ook zo vaak mogelijk en met zo min mogelijk spullen. Samen buiten zijn met mijn gezin, van een duin rollen, door het bos rennen of in de golven spelen. En doordat er in zo’n busje niet zoveel mee kan, gebruiken we vaker dan thuis onze creativiteit en oplossend vermogen. Geen bal? Die maken we zelf! Picknicken in de schaduw? Geef ons wat doeken en met hulp van ons handige zakje met tools bouwen we zo een tentje. Op die momenten zie ik de kinderen groeien, mentaal en fysiek, ze worden buiten vindingrijker en vrijer. En op die ene dag, in zo’n heerlijk moment dacht ik: “Dit wil ik met meer mensen delen, dit is onbetaalbaar!”

Met onze producten & ideeën geven we jou inspiratie om op avontuur te gaan, om buiten te genieten met zo min mogelijk spullen en zo de creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren.

Ons handige zakje kreeg een frisse restyling en heet sindsdien de knapsack. De eerste serie is in productie en wordt lokaal gemaakt in een sociale werkplaats. De ideeën en verhalen zijn we gaan verzamelen en hebben we gebundeld in een prachtig vormgegeven inspiratieboek. Hoe meer we op pad gaan, hoe meer mogelijkheden we zien. Met deze eerste producten hoop ik dat heel veel mensen net zo zullen genieten van het buiten zijn als wij en dat we zo veel mogelijk kinderen stimuleren hun eindeloze verbeeldingskracht te blijven ontwikkelen.

Met het merk knapsack wil ik bouwen aan een wereld vol duurzame makers en positieve denkers, mensen die zich bewust zijn van hun omgeving en die in kansen denken. Dit bouwen begint bij de kinderen, onze jagers en verzamelaars, de jonge uitvinders en de verbinders.